PIC-677

Jaja na miękko otrzymujemy przy powyższej metodzie już po 4-5 minutach

Jaja na miękko otrzymujemy przy powyższej metodzie już po 4-5 minutach, aby otrzymać jaja na twardo, trzeba je trzymać w wodzie 45 minut. Jajecznicę należy smażyć na wolnym ogniu, wtedy białko i żółtko ulegają równomiernemu ścięciu. Nie należy też wbijać jaj do bardzo nagrzanego tłuszczu, gdyż wówczas jajecznica będzie sucha, niesmaczna. Jajecznicę przyg...

Więcej »

Amerykańska ustawa o bezpieczeństwie zdrowotnym - propozycja jednego płatnika ad

Urządzenie kuchni i postępowanie z naczyniami kuchennymi w zakładach żywienia zbiorowego będzie omówione w odpowiednim rozdziale. NAJWAŻNIEJSZE SPOSOBY PRZYRZĄDZANIA POTRAW Przy przygotowaniu pokarmów rozróżniamy przeróbkę wstępną i następczą. W przeróbce następczej przeważnie stosujemy zabiegi cieplne. Celem przeróbki wstępnej jest, uwolnienie produktów o...

Więcej »

Notice: Undefined offset: 1 in /home/hydra8/ftp/karczma-austeria.pl/media/index.php on line 277

Notice: Undefined offset: 1 in /home/hydra8/ftp/karczma-austeria.pl/media/index.php on line 280
751#czy prezerwatywy chronią przed ciążą , #jak stosować witaminę c na twarz , #f60 9 , #pieczenie ciasta z termoobiegiem , #ser biały chudy , #mezoterapia osoczem bogatopłytkowym włosy , #niskie crp u dziecka , #profesor skarżyński kajetany , #ulubione danie , #abonament medicover ,